SHOP
O NAMA
ISTRAŽITE
KOMPANIJE
KOMPANIJE
PRODAVNICA
O NAMA

Recenzije Kupaca

 

★★★★★
Usluga ZOONO®-a je prvoklasna. Njihove proizvode koristimo od marta 2020. godine. Antimikrobna zaštita za ruke se koristi svakodnevno, a sredstvo za površine  se koristi za svu opremu i površine. Sve u svemu veoma dobar proizvod za korištenje.

Burgundy Catering, UK

★★★★★
Koristim ZOONO® na poslu i u svakodnevnom životu, svima preporučujem sredstvo za površine Z-71 i sredstvo za ruke.

Ian T. UK

★★★★★
Ovo je druga boca koju sam kupio od marta 2020. godine. Smatram da je odličan porizvod za korištenje. Imam osjećaj su moje površine zaštićene zajedno sa svakodnevnim čišćenjem. Također volim što je proizvod jednostavan za korištenje, bez jakog mirisa. Sigurno ću kupovati proizvode u budućnosti. 

Janet D. UK

★★★★★
Vlasnica sam salona za nokte, pa koristim MNOGO dezinfekcije za ruke. Ovo je daleko najbolji proizvod koji sam koristila. Zbog toga što nema alkohola, ne isušuje ruke. Preporučila sam mnogim klijentima da ga koriste. Fantastična stvar. Boca traje jako dugo, što čini  odličan omjer cijene i kvaliteta.

CD, UK

★★★★★
Od marta koristim ZOONO® proizvode. Koristim antimikrobnu zaštitu za ruke i površine. Veoma sam zadovoljan sa oba proizvoda i stalno ih koristim. Kupujem antimikrobnu zaštitu sa pumpicom u obje veličine, veću koristim u kući, a džepnu, koju držim u torbi ili džepu, kada izlazim. Sredstvo nije ljepljivo i nema miris. Veoma sam zadovoljan sa ZOONO® proizvodima i toplo ih preporučujem.

Lesley B, UK

★★★★★

Pruža najbolju zaštitu od mikroorganizama.