SHOP
O NAMA
ISTRAŽITE
KOMPANIJE
KOMPANIJE
PRODAVNICA
O NAMA

Pronađi partnera

NOVI NIVO ZAŠTITE OD MIKROBA ZA VAŠE UPOSLENE I KLIJENTE.

ZOONO® za poslovanje

Ako je higijena važna za Vas i Vaše poslovanje,, obratite se ZOONO® predstavniku. Preporučujemo kupovinu direktno od ZOONO®-a ili od jednog od naših pouzdanih ovlaštenih distributera. Ukoliko tražite kompaniju koja će Vam pružiti usluga nanošenja ZOONO® antimikrobne zaštite, naši ovlašteni serviseri su u potpunosti obučeni za aplikaciju. 
Sigurnost naših kupaca je prioritet

Vaša sigurnost je naš prioritet

Naši partneri su pažljivo odabrani jer dijele naše vrijednosti, pridržavaju se strogih protokola i pružaju visok nivo usluge korisnicima.

ZOONO® napredna tehnologija je tražena širom svijeta. Proveli smo više od 12 godina podržavajući našu tehnologiju sa više od 150 nezavisnih laboratorijskih rezultata.

Nažalost, skrenuta nam je pažnja da su naši  proizvodi i lažni ZOONO® proizvodi prodavani online uz korištenje našeg brendiranja, bez našeg pristanka. Ove krivotvorene web stranice mogu izgledati uvjerljivo jer su preuzimale naše videozapise, slike, sadržaj i elemente dizajna zaštićene autorskim pravima. Dok naš pravni tim prati kršenje pravila našeg intelektualnog vlasništva, cijenimo Vašu pomoć u identifikaciji ovih stranica i prijavljivanju bilo kakvih neuobičajenih oglasa. Bilo koja kompanija koja nije spomenuta kao naš partner, neće biti podržana od strane ZOONO®-a.

Ako naiđete na neku od ovih stranica molimo Vas da nas kontaktirate na info@zoono.ba