SHOP
O NAMA
ISTRAŽITE
KOMPANIJE
KOMPANIJE
PRODAVNICA
O NAMA

Najbolja zaštita od mikroba.

NAŠA PRIČA

Epidemije i bolesti stvaraju stres bez kojeg se može živjeti.

Iz tog razloga, naš cilj je pružanje vrhunske zaštite od mikroba. ZOONO® je napredna tehnologija zaštite od mikroba koja Vam je oduvijek bila potrebna.

 

 

ZOONO® dugotrajna antimikrobna zaštita zaustavlja mikrobe u tragovima. Naša inovativna tehnologija podržana je sa više od  150 laboratorijskih testova, stoga možete vjerovati da ZOONO® štiti Vas, Vašu porodicu i Vaše poslovanje. Nanesite jednom ujutru i uživajte cijeli dan, bez stresa.
NAŠA MISIJA

Pružiti samopouzdanje da se bavite životom i  poslom bez razmišljanja o  mikrobima, pružajući  najbolju zaštitu od patogena.

 

 

Kroz jaku osnovu istraživanja i razvoj inovativne tehnologije, ZOONO® je posvećen pružanju dugotrajnih rješenja za zaštitu površina, kože i tkanine.

 

Historija

Izvorni temelji tehnologije sežu od ranih 1900. godina u Evropi, a tehnologija je evoluirala mnogo puta od svog izvornog oblika.
ZOONO® grupa je osnovana 2007. godine, nakon što je Paul Hyslop identifikovao potencijal i njegovu primjenu u industrijama kojima je prijeko potrebno dugotrajno antimikrobno rješenje.

Međutim, u to vrijeme, osnovna tehnologija je imala nekoliko problema koji su spriječili njen komercijalni potencijal. Osnovna tehnologija je sadržavala opasne tvari, koje su imale kratak rok trajanja i djelovale su samo u uskom temperaturnom rasponu.

Paul je kombinovao vještine hemičara i naučnika u Sjedinjenim Američkim Državama i u njegovoj domovini Novom Zelandu, kako bi rekonstruirao veoma naprednu tehnologiju koja je danas dostupna.   
Rekonstruirana verzija tehnologije, kasnije nazvana ZOONO® molekula, je sada u svojoj devetoj generaciji i izdvaja ZOONO® od svih drugih sredstava za dugotrajnu antimikrobnu zaštitu.

Ekskluzivna niskotoksična ZOONO® formula je na bazi vode i zadovoljava zakone nacionalnih vladinih agencija u vezi sa kontaktom sa hranom i sigurnosnom ambalažom hrane. Eliminiše mnogobrojne bakterije i viruse na površinama dugo nakon nanošenja i kontinuirano nadmašuje konkurentska antimikrobna rješenja.

 

Sa rokom trajanja od 4 godine i djelotvornosti u širokom temperaturnom rasponu, sada je dostupan za korištenje u okruženju ljudi, životinja i biljaka u kući i na poslu. 
VAŽNI DATUMI ZOONO® PUTOVANJA
1914

Originalnu tehnologiju otkrili su njemački naučnici.

1980

Tehnologija je rekonstruirana u rješenje na bazi vode.

2007

Paul Hyslop naručio je veliki projekat za stvaranje napredne antimikrobne formulacije za potrošače koji koriste ovu tehnologiju. ZOONO® je osnovan 2008. godine. ZOONO® pruža dugotrajnu zaštitu od bakterija, virusa i gljivica.

2013

ZOONO® postaje globalan! Naša globalna mreža distributera se pruža širom svijeta.

2014

ZOONO® doživljava brz rast i dostupan je u preko 20 zemalja.

2015

ZOONO® dobija odobrenja od FDA i EPA! ZOONO® proizvodi za zaštitu ruku, kože lice, čišćenje rana, za zaštita od neugodnih mirisa i za stopala usklađeni su sa FDA. ZOONO® proizvodi za zaštitu površina su registrovani kod EPA.

2017

ZOONO® je ulistan na australijskom ASX.

2018

ZOONO® objavljuje rekordne rezultate za prvih 6 mjeseci. ZOONO® se širi na nova tržišta i nastavlja impresionirati laboratorije širom svijeta nevjerojatnim rezultatima koji se ne mogu porediti ni sa čim što su ranije vidjeli.

2020

ZOONO® je bio izložen milionima ljudi, i dok su mediji otkrivali našu tehnologiju, prodaja je naglo porasla.

GDJE SE NALAZIMO

Nalazimo se širom svijeta!

Imamo članove ZOONO® tima širom svijeta, uključujući Ujedinjeno Kraljevstvo, Sjedinjene Američke Države, Australiju, Novi Zeland, Kinu, Dubai, Singapur i Tajland. Također imamo mrežu ovlaštenih ZOONO® predstavnika koji su spremni da Vam pruže najbolju antimikrobnu zaštitu.
Za više informacija obratite se našem ljubaznom timu za korisničku podršku.
KO SMO MI

Upoznajte naš tim

AUSTRALIA

NEW ZEALAND

UK AND EUROPE

UNITED STATES

CHINA

MIDDLE EAST + AFRICA

INDIA

SOUTH EAST ASIAN/ASEAN

Pruža najbolju zaštitu od mikroorganizama.